• Colegio Virgen del Carmen

Recursos web externs

Actualizado: 9 de jul de 2020

En aquesta pàgina en constant contrucció trobareu diversos recursos web externs de gran utilitat. No pretén ser exhaustiva, sinó incloure una diversitat d'eines, lectures i propostes lúdiques interessants.



Gestió de les emocions:


En aquest enllaç trobareu diverses frases que podeu dir als vostres fills/es per tranquil·litzar-los quan estiguien amoïnats o angoixats. Llegiu-les per ajudar-los encara més del que ja feu.


El Mindfulness o Atenció Plena consisteix en prestar consciència al moment present, sense analitzar-la, qualificar-la o jutjar-la. Cada pensament, sentiment o sensació que apareix passa a ser reconegut i acceptat tal com és. Aquesta pràctica ajuda a regular els estats corporals, mentals i emocionals. Requereix d'un entrenament per desenvolupar aquesta capacitat. En aquí podeu accedir a una editorial on ofereix un manual introductori, que es descargaria a una adreça de correu electrònic (reviseu la carpeta spam).


Per començar a prendre-hi contacte, com a adults, es pot visitar el següent enllaç. Es tracta d'un web pensat per ajudar al personal sanitari, però es pot adreçar a d'altres destinataris. Inclou explicacions i exercicis de diversos tipus. Les càpsules es poden seguir independentment o anar-les visualitzant seqüencialment.


Per introduir-vos com adults en el Mindfulness, podeu visualitzar aquests vídeos:

1. És tant difícil meditar?

2. Pot ser que la meditació no estigui feta per a mi?

3. Meditar en 3 minuts

4. Mindfulness explicat per infants, per a tots els públics


Aquí teniu alguns més adreçats a infants i adolescents. Cal visionar el vídeo prèviament abans d'aplicar-ho amb infants.

1. Per saber més i començar a practicar

2. Per aprendre a centrar-se en la respiració

3. Per practicar la respiració abdominal

4. Per relaxar-se

Cinema i Intel·ligència emocional:


En aquest web podeu consultar algunes pel·lícules que podeu visionar amb els vostres fills i filles per parlar sobre les emocions, de manera que pogueu ajudar-los a conèixer-les i com gestionar-les. Podeu saber les edats recomanades del públic aquí. Ideal per l'estiu, i més encara amb les circumstàncies actuals. Les pel·lícules (animades) poden ser molt pedagògiques!

Entreteniment:


Aquí teniu diversos webs en els que podeu trobar maneres de passar el temps, d'una manera diferent, per si se us acaben les idees.


En aquí trobareu un munt de curtmetratges que no veureu en cap canal de televisió, amb idiomes i artistes d'animació d'arreu del món. N'hi ha per a tots els gustos i edats! Cliqueu a la imatge per accedir-hi.





En aquest web trobareu molts curtmetratges dirigits als més menuts de la casa, que difícilment veureu en altres plataformes. Cliqueu a la imatge per accedir-hi.









La distància i els diners no han de suposar un fre per la cultura. També podeu visitar diversos museus, des de casa aprofitant els següents enllaços. Segur que n'hi ha més, però per ara no està de més començar per aquests museus de gran prestigi nacional i internacional.

1. Pinacoteca di Brera - Milà 2. Galleria degli Uffizi - Florència 3. Musei Vaticani - Roma 4. Museo Archeologico - Atenes 5. Prado - Madrid 6. Louvre - París 7. British Museum - Londres 8. Metropolitan Museum - New York 9. Hermitage - San Petesburg 10. National Gallery of art - Washington


Voleu viatjar a llocs històrics? Coves amb pintures rupestres, mines, palaus, edificis històrics, Stonehenge, Luxor, Pompeia, Petra, Roma, Machu Picchu...


Ara podeu fer-ho des de casa. Aprofiteu l'ocasió! Cliqueu en la imatge.



Si us agraden els escape rooms, podeu clicar a la imatge i en trobareu un munt per jugar a casa. Alguns són molt complicats!


I, per als més menuts i menudes, tenieu aquest altre. En aquí trobareu una explicació general, per a que els adults en tingueu més informació.



En aquest blog es compila una inmensa quantitat de recursos, de tot tipus. Podeu trobar, per exemple:


1. Minijocs

2. Endevinalles

3. Jocs, maratons (o aquesta altra), laberints, reptes i activitats per fer a casa

4. Targetes per fer monstres divertits


En el blog de famílies de la Fundació Pere Tarrés trobareu diverses propostes per fer activitats en família: cuina, esport, jocs, tallers...


En aquest blog trobareu diverses propostes lúdiques i d'entreteniment que podeu fer amb els vostres fills i filles. Hi ha activitats manuals, artesanals i intel·lectuals. Per a tots els gustos!




Miscelània:


En aquest enllaç trobareu un document elaborat per un centre extern en el que s'aborden diverses qüestions: la lectura a casa, el visionat de curtmetratges, alguns jocs educatius, la col·laboració en les tasques de la llar, manualitats o la resolució de conflictes.

28 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Col·legi Virgen del Carmen

C/Sant Ramon 11, 933862058

Santa Coloma de Gramenet

Codi centre 08027754

Segueix-nos a les xarxes socials

descarga.png